حجت الاسلام مسلم منفرد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اعلام این خبر افزود: عملیات بررسی آسیب های تک فرزندی با هدف توجّه به اهمیت موضوع جمعیت و اینکه متاسفانه در دهه های اخیر، خطرات جمعیتی، کشورمان و البته نسل شیعه را تهدید می کند، لزوم انتشار محتواهایی در آسیب شناسی این موضوع و بهویژه تک فرزندی را لازم میدانستیم که هم مردم و هم مسئولین را متوجه اهمّیت این امر کنیم.
این محقق و پژوهشگر حوزه جمعیت با اشاره به محورهای عملیات ادامه داد: این عملیات در دو محور «اثراتی که تک فرزندی بر والدین میگذارد» و «اثراتی که به فرزندان می رسد» مسائل متعددی را رقم خواهد زد.
وی اظهارکرد: احتمال ابتلای بیماری والدینی که تک فرزند هستند(چون تعداد فرزند بیشتر احتمال بیماری را کمتر می کند بنابر مستندات علمی)، بالا رفتن احتمال اینکه پدر و مادر به خانه ی سالمندان فرستاده شوند. (زمانیکه تک فرزندی زیاد میشود.) و تنهایی زود هنگام والدین را در بر دارد از اثرات محور اول می باشد.
حجت الاسلام منفرد ادامه داد: بحران کم فرزندی اثراتی به تک فرزندان وارد می کند که از جمله آن می توان به؛ ناپایدار بودن زندگی تاهلی تک فرزندان(در تحقیق کشورهای متعدد، تعداد طلاق در تک فرزندان بیشتر بودن است.)، بالا رفتن احتمال بزهکاری بیشتراست. (بزهکاریهای اجتماعی در تک فرزندان طبق آمار کل جهان بیشتر است.)، احتمال افسرده شدن بیشتر تک فرزندان(به علت اینکه اینها کمتر روابط اجتماعی و رفت و آمد دارند و زمان های خالی آنها بیشتر است.) و احتمال خودخواهی ها و خودمحوری های بیشتر در تک فرزندان دیده میشود، اشاره کرد.
وی گفت : علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانندبه آدرس های ذیل مراجعه کنند.
https://t.me/joinchat/AAAAAFdpALj۵nH۴T۹JDFIA
https://t.me/Mohtava_Heidarioon
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷